حذف خودکار حساب کاربری تلگرام



حذف خودکار حساب کاربری تلگرام یعنی در صورتی که از اکانت تلگرام خود در یک بازه ی زمانی تعیین شده استفاده نکنید، اکانت تلگرام شما غیرفعال و حذف شده و تمامی پیام ها، گروه ها و کانال هایی که در آن عضو هستید پاک می شوند. در حالت پیشفرض این بازه زمانی 6 ماه است که شما میتوانید آنر از یک ماه تا یک سال تنظیم کنید.


برای تغییر این مدت زمان ابتدا وارد تلگرام،  منو و Settings شوید





حالا به Privacy and Security بروید




غیرفعال کردن موقت تلگرام


در اینجا و در قسمت Account self -destructs بازه زمانی روی 6 ماه است


حذف خودکار حساب کاربری تلگرام

شما میتوانید یک ماه، سه ماه ، شش ماه و یک سال و انتخاب کنید



حذف حساب کاربری تلگرام




مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها